Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

1.1 Τα δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας στο www.pyrotexnima-corfu.gr και τα οποία είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες του Ιστοτόπου (λειτουργία του λογαριασμού σας, αποστολή προϊόντων και τιμολόγηση) τηρούνται ασφαλώς σε αρχείο της επιχείρησης, η οποία συμμορφώνεται πλήρως με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς ως προς την επεξεργασία τους (Ν. 2472/97) και έχει προβεί στη σχετική γνωστοποίηση προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

1.2 Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι αποκλειστικά και μόνο να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία της εκάστοτε υπηρεσίας που σας παρέχεται, δηλαδή ο σκοπός για τον οποίο πραγματοποιείτε την εγγραφή. Τα δεδομένα σας συγκεντρώνονται συγκεκριμένα με σκοπό την αποθήκευσή τους για την αναγνώρισή σας από τον εξυπηρετητή του www.pyrotexnima-corfu.gr ώστε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και την χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής παραγγελίας, πώλησης, αποστολής και τιμολόγησης των προϊόντων μας. Ο εξυπηρετητής στον οποίο διαβιβάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποθήκευσή τους βρίσκεται εντός Ε.Ε. Αποδεχόμενοι τους παρόντες Όρους, ταυτόχρονα μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

1.3 Ασφάλεια δεδομένων Για την ασφάλεια των δεδομένων του λογαριασμού σας χρησιμοποιείται το σύστημα εγγραφής και αναγνώρισης με όνομα χρήστη (username) και κωδικό (password), τον οποίο οφείλετε να κρατάτε μυστικό και να μη δίνετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό σας σε τρίτους. Σας συνιστούμε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, σε τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζετε τον κωδικό εισόδου. Περαιτέρω, η επιχείρηση χρησιμοποεί συστήματα ασφαλούς κωδικοποίησης SSL 128 bit σε όλα τα πεδία που ενδέχεται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας, φορολογικά στοιχεία κ.τ.λ.). Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων από και προς το www.pyrotexnima-corfu.gr. Επιπλέον, η ασφάλεια των συναλλαγών σας κατά τη διαδικασία πληρωμής με οποιουδήποτε είδους κάρτα διασφαλίζεται απόλυτα από την τράπεζα Alpha Bank που την διαχειρίζεται. Η υπηρεσία Alpha e-Commerce συμμετέχει στα προγράμματα πιστοποίησης συναλλαγών Verified by Visa και MasterCard Secure Code. Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε για την πληρωμή δεν διοχετεύονται στο www.pyrotexnima-corfu.gr ούτε αποθηκεύονται στο σύστημά του, αλλά μόνο στην τράπεζα που διαχειρίζεται την κάρτα σας. Το www.pyrotexnima-corfu.gr ενημερώνεται από την τράπεζα ότι έγινε η πληρωμή από τον χρήστη για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Για μελλοντικές πληρωμές μέσω PayPal την ασφάλεια διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων αναλαμβάνει αποκλειστικά η PayPal.

1.4 Η επιχείρηση δηλώνει ρητά ότι δεν διαβιβάζει τα δεδομένα σας σε κανένα τρίτο και για κανένα σκοπό. Μοναδική περίπτωση στην οποία μπορεί να δοθούν προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους είναι η προηγούμενη συναίνεσή σας ή η υποχρέωση της επιχείρησης να τα παραδώσει στις αρμόδιες αρχές σε συμμόρφωση με διάταξη νόμου. Πέραν αυτού, οι συνεργάτες της επιχείρησης μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσουν πρόσβαση στα στοιχεία σας, για λόγους τεχνικής υποστήριξης προς το www.pyrotexnima-corfu.gr ή για λόγους εξυπηρέτησης των αιτημάτων σας ως εγγεγραμμένων χρηστών.

1.5 Δικαιώματα πρόσβασης, ενημέρωσης, αντίρρησης Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να τροποποιούν τα προσωπικά δεδομένα που έχουν δηλώσει στον Ιστότοπο, από την επεξεργασία του προφίλ τους. Επιπλέον έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν ή να ενημερώσουν τα στοιχεία τους, να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία αλλά και να εκφράσουν την αντίρρησή τους σε αυτή ή να ζητήσουν τη διαγραφή των δεδομένων τους, απευθυνόμενοι στην επιχείρηση, στη διεύθυνση pyrotexnima@hotmail.com

1.6 Cookies Η επιχείρηση χρησιμοποιεί τεχνολογία «cookies» προκειμένου το σύστημα να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις σας στο www.pyrotexnima-corfu.gr , να αναγνωρίζει τους χρήστες και να αποθηκεύει προτιμήσεις και άλλες τεχνικές πληροφορίες γι’ αυτούς. Τα cookies δεν περιέχουν, ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες για εσάς και δεν προκαλούν καμία βλάβη στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση των cookies του www.pyrotexnima-corfu.gr έχετε τη δυνατότητα από τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον φυλλομετρητή (browser) σας, να επιλέξετε τη μη αποδοχή τους. Στην περίπτωση που δεν δέχεστε τη χρήση cookies για την αναγνώρισή σας δεν θα μπορείτε να έχετε περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες που τα χρησιμοποιούν.


Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το balloon-fire.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το balloon-fire.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία. Το balloon-fire.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το balloon-fire.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Το balloon-fire.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το balloon-fire.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www. balloon-fire.gr.

- See more at: http://www.balloon-fire.gr/privacy-policy-el#sthas...

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το balloon-fire.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το balloon-fire.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία. Το balloon-fire.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το balloon-fire.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Το balloon-fire.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το balloon-fire.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www. balloon-fire.gr.

- See more at: http://www.balloon-fire.gr/privacy-policy-el#sthas...

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το balloon-fire.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το balloon-fire.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία. Το balloon-fire.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το balloon-fire.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Το balloon-fire.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το balloon-fire.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www. balloon-fire.gr.

- See more at: http://www.balloon-fire.gr/privacy-policy-el#sthas...